Haziran ayının ilk haftası tüm okullarda etkinlikler düzenlenecek

Haziran ayının ilk haftası tüm okullarda etkinlikler düzenlenecek
Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak hizmet vermekte olan Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından tüm okullara gönderilen talimat gereği Haziran ayının ilk haftasında belli etkinlikler yapılacak.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında okullara belli görevleri yürütmeleri amacıyla talimatlar verildi. Ona göre il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında okullarda belli etkinlikler yürütülecektir.

Her okul kendisine uygun olan Hayat Boyu Öğrenme haftası etkinliklerini seçerek planlayacak ve uygulayacaktır. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullar yürütülecek olan faaliyetlerle ilgili olarak bakanlık aynı zamanda en büyük görevi de halk eğitim merkezlerine vermiştir.

Halk eğitim merkezleri söz konusu Hayat Boyu Öğrenme Haftasında en fazla faaliyeti ve etkinliği yürütecek olan kurumdur. Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında halk eğitim merkezleri yıl boyunca ortaya çıkardıkları ürünleri sergileyeceklerdir.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.