İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları Saat Kaçta Açıklanacak? MEB Açıkladı

İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları Saat Kaçta Açıklanacak? MEB Açıkladı
İl içi yer değiştirme sonuçları saat kaçta açıklanacak? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından beklenen açıklama geldi. 13 - 17 Mayıs 2024 haftası içerisinde başvurularını tamamlayan öğretmenlerin isteğe bağlı yer değiştirme sonuçları bugün açıklanıyor! Detaylar haberimizde:

İl içi yer değiştirme sonuçları saat kaçta açıklanacak? 2023 - 2024 Eğitim - Öğretim yılının sonuna geldiğimiz bugünlerde atanacak öğretmenler, öğrenciler ve hatta görevine devam eden öğretmenler... hep bir sonuç bekliyor.

İl içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuru süreci geçtiğimiz hafta tamamlanmıştı. Şimdi ise sırada yapılan başvuruların sonuçlarının valilikler tarafından ne şekilde belirlendiğinin öğrenilmesi var.

İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları Saat Kaçta Açıklanacak?

İl içi yer değiştirme sonuçları saat kaçta açıklanacak? Milli Eğitim Bakanlığı, il içi yer değiştirme sonuçlarını resmi internet sitesi üzerinden 22 Mayıs 2024 Çarşamba (bugün) açıklayacağını duyurdu.

Öğretmenler yaptıkları tercihlere, ilk olarak hizmet puanı üstünlüğüne göre yerleştirilecekler. Eğer eşit hizmet puanı durumu söz konusu ise öğretmenlik mesleğini en uzun süre yapan; mesleğe daha önce başlayan öğretmenin yerleşmesi söz konusu olacak. Eğer bu aşamada da eşitlik var ise yerleşecek öğretmenler, yapılacak bilgisayar kurası ile belirlenecek.

Ve tüm bu işlemler yapıldı. Artık nefeslerini tutmuş olan öğretmenler yerleşecekleri yerin meraklı bekleyişi içerisindeler. Sonuçların saat kaçta açıklanacağı ile ilgili bir açıklama yapılmış olmasa da gün içerisinde beklenen açıklama yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.