İlkokul öğrencileri için yaz tatilinde DYK kapsamında kurs açılacak

İlkokul öğrencileri için yaz tatilinde DYK kapsamında kurs açılacak
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından destekleme ve yetiştirme kursları bünyesinde faaliyet gösteren Derslerle ilgili Kılavuz yayınlandı. Yayınlanan kılavuza göre ilkokul öğrencileri de artık destekleme ve yetiştirme kurslarına katılabilecek. İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren destekleme ve yetiştirme kursları ile ilgili olarak yeni bir Kılavuz yayınlandı. Yayınlanan kılavuza göre Bundan böyle ilkokul öğrencileri de artık destekleme ve yetiştirme kurslarına katılabilecek. Yaz tatili için geçerli olacak kurslara öğrenci başvuruları başlayacak.

Belirtilen derslerden başlayacak olan kurslar 1 Temmuz ile 2 Eylül arasında faaliyet gösterecek.
İlkokul 2., 3., ve 4 sınıflar bilişim teknolojileri görsel sanatlar müzik ve beden eğitimi alanlarında kurslara katılabilecekler. Söz konusu kurslarda beden eğitimi müzik bilişim teknolojileri ve görsel sanatlar öğretmenleri görev alabilecek.

Her bir sınıf düzeyinde en fazla 2 saatten haftalık en fazla 12 saat öğrenciler ders görebilecekler. Kurslarda görev alan öğretmenlere ek ders ücreti gündüz ek ders ücretinin 2 katı şeklinde ödenecek.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.