İşte ÖSYM Sinop Şehri Hayranlığının sebebi

İşte ÖSYM Sinop Şehri Hayranlığının sebebi
Geçtiğimiz hafta sonu ÖSYM'nin düzenlediği Temel Yeterlilik Sınavı'nda (TYT) adaylara Sinop ile ilgili bir soru olduğu görüldü ve ÖSYM Sinop şehri hayranlığı akıllarda merak uyandırdı.

Yeşile hayran bırakacak doğasıyla masmavi deniziyle Sinop için bu anlatım tarzında bir soru TYT sınavına giren öğrencilerin karşısında çıktı. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Temel Yeterlilik Sınavı'nda (TYT) adaylar Sinop ile ilgili bir soruyla karşılaştı.

Soruda Sinop'un yeşil doğası mavi denizleri Yalı Kahvesi'nde yapılan kahvaltı keyfi ve Yalı Kahvesi'nin sevilen emekçisi Mükremin Uğur'dan bahsedildi.

ÖSYM tarafından yapılan Temel Yeterlilik Sınavı'nda (TYT) Sinop ile ilgili bir soru yer aldı. Soru Sinop'un yeşil doğası ve mavi denizlerinden bahsederken Yalı Kahvesi'nde yapılan kahvaltı keyfine ve Yalı Kahvesi'nin sevilen emekçisi Mükremin Uğur'a da değindi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.