Kuraklık uyarısı Bakan TEKİN son derece önemli konuştu

Kuraklık uyarısı Bakan TEKİN son derece önemli konuştu
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin 17 Haziran Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Günü dolayısıyla bir paylaşım yaptı işte o paylaşım ve detaylar şöye.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin 17 Haziran Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Günü'nde yaptığı paylaşımda gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmanın herkesin ortak hedefi olduğunu vurgulayarak çölleşme ve kuraklık gibi küresel tehditlere karşı insanlığın büyük sorumlulukları olduğunu belirtti.

Eğitim camiası olarak çocuklara erken yaşlarda doğa bilinci kazandırdıklarını ve insanı ve doğayı merkeze alan bir eğitim anlayışıyla çalışmalarını planladıklarını ifade eden Tekin bu özel günün çocukların geleceği için farkındalık oluşturmasını diledi.

Tekin eğitim sisteminde çocuklara erken yaşlarda doğa bilinci kazandırmanın ve insanı ile doğayı merkeze alan bir eğitim anlayışıyla çalışmalarını planlamanın önemini vurguladı. Bu özel günün çocukların geleceği için farkındalık oluşturmasını dilediğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.