Liselerin kapanış tarihi MEB açıklama yaptı

Liselerin kapanış tarihi MEB açıklama yaptı
Yaz tatili yaklaşırken lise öğrencileri ders ve sınav yoğunluğuna ara vermek için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan 2024 yılı tatil başlangıç tarihlerini merak ediyorlar.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesine yakın bir zamanda liselerin 14 Haziran 2024 Cuma günü kapanacağını ve öğrencilerin karnelerini alarak yaklaşık üç ay sürecek yaz tatiline başlayacaklarını açıkladı.

Yaz tatilinin ardından yeni eğitim öğretim yılı 9 Eylül 2024'te başlayacak. Bu tarihler öğrenciler öğretmenler ve aileler için önemli bilgiler içermektedir. 2023-2024 eğitim öğretim yılında liselerin 14 Haziran 2024 Cuma günü kapanacağını ve öğrencilerin yaz tatiline başlayacağını belirtti.

Yaklaşık üç ay sürecek tatil sonrasında yeni eğitim öğretim yılı 9 Eylül 2024'te başlayacak. Bu bilgiler öğrenciler öğretmenler ve aileler için önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.