MEB İl İçi Tayin Başvuruları Devam Ediyor: Öğretmen Yer Değiştirme Ne Zaman Sona Erecek?

MEB İl İçi Tayin Başvuruları Devam Ediyor: Öğretmen Yer Değiştirme Ne Zaman Sona Erecek?
2024 yılı için öğretmenlerin il içi yer değiştirme başvuruları başladı ve öğretmenler www.personel.meb.gov.tr adresinden rehber bilgilerine ulaşabiliyor.

Bakanlık tarafından belirlenen son başvuru tarihi öğretmenler tarafından merak ediliyor. Peki MEB il içi yer değiştirme başvurularının son günü ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı kadrolu öğretmenlerin il içi yer değiştirme işlemlerine dair duyuruyu yayımladı.

Atama takvimine göre başvurular 13 Mayıs 2024'te başladı. Yer değiştirmeler öğretmenlerin tercihleri ve hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılacak.

MEB İl İçi Yer Değiştirme Başvurusu Bitiş Tarihi Ne Zaman?

Milli Eğitim Bakanlığına göre kadrolu öğretmenlerin il içi yer değiştirme başvuruları 13-17 Mayıs'ta alınacak. Atamalar 22 Mayıs'ta valilikler tarafından yapılacak.

İl İçi Yer Değiştirme Başvurusu Nasıl Yapılır?

Başvurular mebbis.meb.gov.tr ve personel.meb.gov.tr üzerinden Elektronik Başvuru Formu ile yapılacak. Öğretmenler yer değişikliği başvurularında 40 eğitim kurumunu tercih edebilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.