MEB o Ek Ders Ücretleri için Yeni duyuruyu yaptı

MEB o Ek Ders Ücretleri için Yeni duyuruyu yaptı
MEB henüz yayınladığı bildirimle o ek ders ücretlerindeki gelişmeyi bildirdi ve işte konunun ayrıntıları.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretmenlerin Haziran ayı ek ders ücretlerine ilişkin önemli bir duyuru yayımladı. 7 Temmuz 2024 Pazar günü yapılan açıklamada ek ders ücretlerinin Kamu Personel Harcama Yönetim Sistemi KPHYS.

Kamu Bütçe Sistemi (KBS) üzerinden yapılacağı belirtildi. Öğretmenlerin ek ders ücretlerinin doğru ve zamanında hesaplanabilmesi için veri girişlerinin eksiksiz ve hatasız yapılmasının önemine vurgu yapıldı.

Bakanlık okul yöneticilerini bu konuda uyararak öğretmenlerin mağdur edilmemesi gerektiğini belirtti. Ek ders ücretlerinin öğretmenlerin motivasyonunu artırarak eğitim kalitesine olumlu katkı sağladığı ifade edildi.

MEB'in bu duyurusu ek ders ücretlerinin düzenli ve şeffaf bir sistem üzerinden yönetilmesi adına önemli bir adım olarak görülüyor. MEB aynı zamanda bu duruyu ile son dönemde gündemde olan bu konuya da açıklık getirmiş oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.