MEB YKS deneme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? EBA YKS deneme sınavı sonucu sorgula!

MEB YKS deneme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? EBA YKS deneme sınavı sonucu sorgula!
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilk kez uygulanan YKS'ye Doğru 2024 deneme sınavı sonuç ekranı aktif hale geliyor. Türkiye genelinde gerçekleşen çevrimiçi deneme sınavının 3 gün boyunca süren sınav sonuçları merak edildi. MEB YKS deneme sınavı sonucu sorgula

YKS sınavına girmeden önce öğrencilerin bilgi ve becerisini ölçebilmek amacıyla bakanlık tarafından tasarlanan online deneme sınavı sonuç ekranı merak edildi. Türkiye'de yaşayan milyonlarca gencin 3 gün boyunca sisteme girerek kendini test ettiği sınavın sıralaması, puanı ve ortalaması ile soru ve cevapları bakanlık tarafından görüntülemeye açılıyor.

TYT, AYT ve YDT sınav sonuçları nasıl görüntülenebilir?

YKS'ye Doğru 2024 çevrimiçi YKS deneme sınavı sonuçları Ortaöğretim Genel Müdürlüğü materyal internet sitesi üzerinden erişime açılacak. İsteyen öğrenci EBA platformunu kullanarak deneme sınavı sonuç ekranına erişebilir.

TYT, AYT ve YDT sınav sonuçlara 28 Mayıs Salı günü ilan edilecek. 27 Mayıs Pazartesi günü bugün yabancı dil testi sınavı tamamlandıktan sonra sistem kapanacak. TYT, AYT ve YDT sınavlarının çözümü videolu halde YouTube platformuna eklenecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.