MEB'den öğretmenlere rica

MEB'den öğretmenlere rica
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan eğitim materyallerinin öğretmenler tarafından değerlendirilmesi isteniyor. MEB tarafından hazırlanan “Öğretim Materyalleri Ön Değerlendirme Formu” ‘nun öğretmenler tarafından doldurulması için okul idarelerine talimatlar iletildi.

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü, öğretim programlarıyla uyumlu, öğretim tasarım ilke ve yöntemlerine uygun, temiz tasarım ve erişilebilirlik standartlarını sağlayan etkileşimli içerikler olarak hazırlanan eğitim materyallerinin öğretmenler tarafından değerlendirilmesini talep ediyor.

Öğretmenlerin değerlendirme raporlarının Bakanlık tarafından üretilen ve üretilecek içeriklerin kalitesini arttırmaya yönelik bir çalışma olduğu belirtiliyor.

Bununla beraber Bakanlık öğretmenlerin anket dışında öğretim materyalleri ile dijital eğitsel içeriklere dair tüm görüş ve önerilerini [email protected] adresi üzerinden paylaşabileceklerini belirtiyor.

MEB tarafından öğretmenlerin görüş ve önerilerinin alınması için oluşturulan ankete buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.