Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenlere hediye cep telefonu

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenlere hediye cep telefonu
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan öğretmeniz internet sitesi üzerinden ulaşılabilen kampanyalar neticesinde öğretmenlere Samsung ile yapılan anlaşma neticesinde birçok ayrıcalık tanınmaktadır. Eğitim neferlerinde minnet kampanyası kapsamında öğretmenlere tanınan ayrıcalıkların detayları haberimizde...

Milli Eğitim Bakanlığı ile Samsung arasındaki anlaşma gereği seçili olan tüm ürünlerde öğretmenlere % 30 oranında indirimler yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı eğitim neferlerine minnet isimli proje ile öğretmenlere Samsung'un birçok ürününde indirim yapmaktadır.

Öğretmenlere yapılacak olan indirimler neticesinde beyaz eşyadan, cep telefonuna, küçük ev aletlerinden, akıllı saatlere, televizyonlara varana kadar birçok teknolojik ürün listelenmiştir. Söz konusu indirimler % 30 tutarında yapılacak.

İndirimlerden yararlanmak isteyen öğretmenlerin Samsung'un resmi internet sitesine üye olmaları gerekmektedir. Kimlik bilgileri teyit edilen öğretmenlere Samsung ürünleri indirimli olarak satılacaktır.

Eğitim neferlerine minnet kampanyasını görüntüleyerek öğretmenlerimize tanınan diğer ayrıcalıkları ve Samsung'un sunduğu fırsatı görmek için tıklayınız.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.