MSÜ Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

MSÜ Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 3 Nisan'da başlayıp 10 Mayıs'ta sona eren MSÜ tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu mu?

MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Milli Savunma Üniversitesi için tercih yapmış olan adayların gündemini bugünlerde en çok bu soru meşgul ediyor. Tercih sürecinin sona ermesi ile birlikte, sonuçların ne zaman açıklanacağı merak ediliyor.

MSÜ Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2024 Milli Savunma Üniversitesi tercih süreci 3 Nisan 2024'te başladı. Ve süreç 10 Mayıs 2024 Cuma günü sona erdi. Şimdilerde yanıtı aranan soru: MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bu konu ile ilgili resmi bir tarih açıklanmış değil. Ancak geçmiş yıllardaki sonuç açıklanma tarihlerine bakıldığında, MSÜ tercih sonuçlarının 2024 Haziran ayı içerisinde açıklanacağı tahmin ediliyor.

Elimize konu ile ilgili bilgiler ulaştığında sizlere buradan aktaracağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.