O öğretmenler turnayı gözünden vurdu Yaz tatili Ek Ders Fırsatı

O öğretmenler turnayı gözünden vurdu Yaz tatili Ek Ders Fırsatı
Yaz tatili o öğretmenler gerçek anlamda turnayı gözünden vuracaklar ve ek ders sayesinde o istediklerini almış olacaklar işte detaylar.

MEB aldığı kararla yaz tatilini değerlendirmek isteyen öğretmenlere büyük bir yol açtı. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak hizmet veren Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri, yaz tatilinde ek ders almak isteyen öğretmenlere fırsat sunuyor.

28 Haziran'da tamamlanan mesleki çalışmalarının ardından 9 Eylül'e kadar tatilde olan öğretmenler, bu süreçte halk eğitim merkezlerinde açılacak yüzlerce kurs modülünde görev alabilirler.

Haftada 40 saate kadar ek ders verme imkanı bulunan öğretmenler, kendi bulundukları il ve ilçedeki halk eğitim merkezi müdürlüklerine dilekçe vererek başvurularını gerçekleştirebilirler.

Bu sayede, öğretmenler hem yaz tatilini verimli geçirebilir hem de ek ders ücreti alarak gelir elde edebilirler. Öğretmenler yaz tatilden turnayı gözünden vurmuş olacaklar ve istedikleri o maddi anlamdaki güzellikte ortaya çıkmış olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.