Öğrenciler için karne günü ne zaman? Veliler ve öğrenciler okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili yaklaşıyor!

Öğrenciler için karne günü ne zaman? Veliler ve öğrenciler okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili yaklaşıyor!
Karne günü yaklaşırken öğrencilerin ve velilerin merakla beklediği tarihler netleşmeye başladı. Sıcak havaların etkisini göstermesi ve sınavların sona ermesiyle birlikte tüm dikkatler karnelerin dağıtılacağı güne odaklandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2023-2024 eğitim öğretim yılı sona erme tarihini duyurdu. Peki öğrenciler karne gününü ne zaman kutlayacak? okullar ne zaman tatil olacak? İşte detaylar ve 2024 yaz tatili başlangıç tarihi.

2023-2024 eğitim öğretim yılının bitmesine kısa bir süre kala öğrenciler okulların ne zaman tatil olacağını merak ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklanan 2024 iş takvimiyle birlikte okulların tatil tarihleri netleşti. Peki karne günü ne zaman? öğrenciler ne zaman yaz tatiline çıkacak? İşte 2024 yaz tatilinin başlangıç tarihi.

Okulların kapanma tarihi belli oldu

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2023-2024 MEB takvimine göre okullar bu yıl 14 Haziran Cuma günü kapanacak. Okulların kapanmasına 29 gün kaldı.

Öğrenciler için karne günü ne zaman? Okulların kapanma tarihi belli oldu

2024 yaz tatili için geri sayım başladı. 14 Haziran 2024 Cuma günü karnelerini alan öğrenciler 9 Eylül 2024 tarihine kadar yaz tatili yapacak.

Yeni eğitim öğretim dönemi ne zaman başlayacak?

Yeni eğitim-öğretim yılı ise 9 Eylül 2024'te başlayacak. Bu tarihlerle birlikte öğrenciler ve veliler yaz tatili planlarını yapmaya başlayabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.