Öğretmen İşte bu gerçekten felaket

Öğretmen İşte bu gerçekten felaket
Bu verilecek bilgilerle dolu habere göre öğretmenler için pek de iç açıcı olmayacak bir durum söz konusu işte detaylar.

Öğretmenlerin isteğe bağlı iller arası tayinlerini iptal ettirebilmeleri için geçerli bir neden sunmaları gerekmektedir. Bu dilekçeler okullar aracılığıyla İl Milli Eğitim Müdürlüklerine iletilecektir. Geçerli bir neden sunamayan öğretmenler tayin edildikleri yeni görev yerlerine gitmek zorunda kalacaklar.

İşlem yapmayan öğretmenlerin kadroları düşecek ve yerlerine başka öğretmenler atanabilecek. Bu durumda öğretmenler norm fazlası durumuna düşerek il veya ilçe emrine verilecektir.

Dilekçeler okullar tarafından Milli Eğitim Müdürlüklerine ardından il müdürlüklerine gönderilecektir. Geçerli neden sunamayan öğretmenler tayin istedikleri yere gitmek zorunda kalacaklar.

Hiçbir işlem yapmayan öğretmenlerin kadroları düşecek ve yerlerine başka öğretmenler atanacaktır. Öğretmenler böyle durumda norm fazlası olarak il veya ilçe emrine verilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.