Öğretmen mülakatlarında Son dakika gelişmesi var

Öğretmen mülakatlarında Son dakika gelişmesi var
Öğretmenlerin atanmasıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı atama sürecinde mülakat aşamasına yönelik yeni düzenlemeler getirildi. Bu düzenlemeler mülakat süreçlerinin daha şeffaf ve objektif olmasını sağlamayı amaçlıyor. Detaylar arasında ise şunlar yer aldı.

Öğretmenlerin atanma mülakatlarıyla ilgili kesinlikle önemli bir gelişme yaşandı. Tam olarak 25-26 Haziran tarihlerinde Milli Eğitim Bakanlığı'nda ilgili Şube Müdürleriyle mülakatlar hakkında bir toplantı yapılacak. Atamaya hak kazanan öğretmenlerin KPSS puanlarıyla sıralamaya girmesi gerektiği ve mülakatlarda da KPSS puanlarının aynısının verilmesi gerektiği vurgulandı.

Yoksa gelecekte sorun yaşanabileceği belirtildi. Ayın 25-26 tarihlerinde Milli Eğitim Bakanlığında ilgili Şube Müdürleriyle mülakatlarla ilgili bir toplantı yapılacak.

Yapılacak o toplantıda KPSS puanlarıyla sıralamaya giren öğretmen adaylarına mülakatlarda da aynı puanların verilmesi gerektiği aksi takdirde ileride sorunlar yaşanabileceği vurgulanacak şeklinde bilgiler verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.