Öğretmen Seminerleri Ne Zaman Başlıyor 2024? Seminer Yeri Öğrenme

Öğretmen Seminerleri Ne Zaman Başlıyor 2024? Seminer Yeri Öğrenme
İl dışında olan öğretmenlerin de bulundukları illerde katılabilecekleri öğretmen seminerleri 2024 yılında ne zaman başlıyor? Öğretmen seminer yeri öğrenme işlemi nasıl yapılır?

Öğretmen seminerleri ne zaman başlıyor 2024 yılının bugünlerinde yanıtı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Okullar kapandı ve Kurban Bayramı sona erdi. Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlere, bulundukları illerden seminerlere katılabilme olanağı sundu. Öğretmenler seminerlerde Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli adlı yeni müfredatı inceleyecek ve konu ile ilgili rapor hazırlayarak Milli Eğitim Bakanlığı'na gönderecekler.

Öğretmen Seminerleri Ne Zaman Başlıyor 2024?

14 Haziran 2024 Cuma günü okullar kapandı. 16 Haziran'da ise Kurban Bayramı başladı. 19 Haziran'da sona eren Kurban Bayramı sonrasında öğretmen seminerleri 20 Haziran 2024 Perşembe günü başlayacak. 21 Haziran 2024 Cuma günü de devam edecek. Araya girecek olan hafta sonu tatilinin ardından seminerler 24 - 28 Haziran haftası içerisinde devam edecek. Ve yaz dönemi öğretmen çalışma programı toplamda 7 gün sürecek.

Öğretmen Seminer Yeri Öğrenme

Gerek okulların kapanması; gerekse de 9 günlük Kurbban Bayramı tatili dolayısı ile pek çok öğretmen il dışına çıktı. kurban Bayramı'nın hemen sonrasında seminerlerin yüz yüze yapılacak olması ise öğretmenlerin tatillerine olumsuz etki etmesin diye MEB tarafından öğretmenlere, il dışında seminerlere katılma hakkı tanındı. Bunun için başvurular yapıldı.

Şimdi öğretmen seminer yeri öğrenme süreci ve ardından da seminerlere katılma aşamasının tamamlanması gerekecek. il dışında ya da bulunduğu ilde, seminerlere nerede katılması gerektiğini araştıran öğretmenler meb.gov.tr adresini kullanarak sorgulama yapabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.