Öğretmenler için ilişik kesme ve göreve başlama işlemleri ne zaman başlayacak?

Öğretmenler için ilişik kesme ve göreve başlama işlemleri ne zaman başlayacak?
İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme başvuruları bu gün sona erdi. Öğretmenler için ilişik kesme göreve başlama işlemleri ne zaman yapılacak? İşlemlerin başlama tarihi kesinleşti mi? Öğretmen atamaları yapıldıktan sonra öğretmenlerin göreve başlama tarihi ne zaman olacak? Şimdi tüm detaylar...

İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme başvuruları bu gün saat 16.00'da sona erdi. Atamalar sonrası öğretmenler için ilişik kesme göreve başlama işlemleri ne zaman yapılacak soruları sorulmaya başladı. Öğretmenlerin işlemlerinin başlama tarihi kesinleşti mi? soruları cevapsız mı kalacak? Öğretmen atamaları yapıldıktan sonra öğretmenlerin göreve başlama tarihi ne zaman düşünülüyor?

Öğretmenler için ilişik kesme ve göreve başlama işlemleri ne zaman başlayacak?

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı eğitim kurumlarında kadrolu olarak görev yapan öğretmenlerin il içi yer değiştirme işlemleri 13 Mayıs’ta başlamıştı ve başvurular bugün saat 16:00 itibariyle sona erdi.

Öğretmenlerin başvurularının tamamlanmasının ardından atamalar 22 Mayıs tarihinde yapılacak. Ataması yapılan öğretmenler için ilişik kesme ve göreve başlama işlemleri ise 14 Haziran'da gerçekleşecek.

Öğretmenlerin belirtilen tarih ve saatleri dikkate alarak başvurularını tamamlamaları gerekiyor. Detaylı bilgi için Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi web sitesini ziyaret takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.