Öğretmenler promosyon o öğretmenlere ödeme talimatı geldi

Öğretmenler promosyon o öğretmenlere ödeme talimatı geldi
Öğretmenlerin promosyon ödemesinde yeni gelişmeler var işte o yeni gelişmeler şu şekilde belirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı öğretmenlerin maaş promosyon anlaşmaları nisan ayında yenilenmişti. İl veya ilçe dışına tayin isteyen öğretmenler gittikleri yerlerde yeniden maaş promosyonu alacaklar. Bazı öğretmenlerin anlaşmalarında tayin durumunda ödenen promosyonun geri ödenmesi şartı bulunuyor.

Bu öğretmenler tayin sırasında promosyonları iade edecekler. Bazı bölgelerde böyle bir madde bulunmadığı için bu öğretmenler ikinci kez maaş promosyonundan faydalanabilecekler. MEB’de görev yapan öğretmenlerin maaş promosyon anlaşmaları yenilendi.

İl veya ilçe dışına tayin olan öğretmenler gittikleri yerlerde yeniden promosyon ödemesi alacaklar. Bazı anlaşmalarda tayin durumunda promosyon tutarının geri ödenmesi şartı bulunuyor.

Bu durumda olan öğretmenler ilişki kesme işlemleri sırasında aldıkları promosyon tutarlarını iade ettikten sonra ilişiklerini kesecekler. Fakat böylesi durumda bazı yerlerde bu şart olmadığından tayin olan öğretmenler ikinci kez promosyon alabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.