Öğretmenlere 3171 TL sınav görev ücreti ödenecek

Öğretmenlere 3171 TL sınav görev ücreti ödenecek
Bu sene 8 - 9 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan YKS için toplamda üç oturum düzenlenecek. ÖSYM tarafından sınav merkezi olarak ilan edilen binalarda düzenlenecek olan sınav başvuruları hala aktif. Bu durumda söz konusu üç oturuma da öğretmenlerin katılma şansları bulunmaktadır.

Öğrenci seçme ve yerleştirme merkezi tarafından düzenlenecek olan YKS için başvurular sona ermek üzere. Toplamda 3 oturum olarak yapılacak olan YKS 1. oturumu 8 Haziran tarihinde temel yeterlilik testi 2. oturumu 9 Haziran tarihinde alan yeterlilik testi ve son oturumu olan yabancı dil testi ise 9 Haziran tarihinde yapılacaktır.

Öğretmenler istemeleri halinde bu 3 sınavlara görev alabilirler. Sınavda görev alan öğretmenden alacağı ücretler ise aşağıda belirtilmiştir.

İşte YKS için güncel sınav görev ücretleri

Salon Başkanı: 1.057 TL
Gözetmen: 1.025 TL
Yedek Gözetmen: 769 TL
Bina Sınav Sorumlusu: 1.922 TL
Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı: 1.281 TL
Bina Yöneticisi (Okul Müdürü): 1.217 TL
Bina Yöneticisi Yardımcısı (Müdür Yrd): 1.089 TL
Yardımcı Engelli Gözetmen: 1.281 TL

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.