Öğretmenlere 3844 TL'lik sınav görevi

Öğretmenlere 3844 TL'lik sınav görevi
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2 Haziran Pazar günü düzenlenecek olan LGS'de görev almak için başvurular başladı. Başvurular ne zaman sona erecek? Güncel görevli ücretleri kaç TL? Detaylar haberimizde...

LGS kapsamında görev alacak öğretmenler sözel ve sayısal olmak üzere iki oturumda da görev alabileceklerdir. Öğretmenlerin görev başvuruları için 23 Mayıs son tarih olarak belirlenmiştir. Bu yıl sadece sınav merkezi olarak ilan edilen il ve ilçelerdeki binalarda düzenlenecek olan LGS için ihtiyaç duyulan personel sayısı da sınırlıdır.

Önceki yıllarda tüm öğrencilerin başvuruları otomatik olarak bakanlık tarafından yapılırken bu yıl başvurular veliler aracılığıyla isteğe bağlı olarak yapıldı. Söz konusu durumdan dolayı da sınava girecek öğrenci sayısında belirgin bir azalış oldu. Bu sebeple öğrenciler belli sınav merkezlerinde toplanarak sınava uygulanacak.

İşte görevli ücretleri

Bina Sınav Sorumlusu: 1922,90 TL

Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı: 1281,93 TL

Bina Yöneticisi: 1217,83 TL

Bina Yöneticisi Yardımcısı: 1089,64 TL

Salon Başkanı:1057,59 TL

Gözetmen: 1025,54 TL

Yedek Gözetmen: 769 TL

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.