Öğretmenlere ek ücret müjdesi

Öğretmenlere ek ücret müjdesi
Kamuda görev yapan öğretmenlere yönelik olarak ödenen ücretler maaş ve ek ders olarak 2 kalem üzerine toplanmıştır. Belirtilen bu iki kalemin dışında öğretmenlere öğretmenlere Adalet Bakanlığı tarafından ücret ödenmesi ile ilgili bir yazı yayınlandı. İşte o yazı ve detayları...

Adalet Bakanlığı kötü muameleye maruz kalmış ihmale uğramış çocuklar için yürütülecek olan danışmanlık Tedbiri çalışmaları adına okullarda görev yapan rehber öğretmenlerin görevlendirilmesini talep etmektedir. Söz konusu görevliler öğretmenlere valilikler ve kaymakamlıklar aracılığı ile verilmektedir.

Okul rehber öğretmenlerine yürütmüş oldukları bu görevler çerçevesinde ücret ödenmesi için Adalet Bakanlığı bir ödenek oluşturmuştur. Buna göre oluşturulan ödenek çerçevesinde danışmanlık Tedbiri işlemlerini bitiren öğretmenler başvuruda bulunarak yürütmüş oldukları çalışmalar çerçevesinde ücret alacaklardır. Söz konusu ücretler öğretmenlerin maaşlarını eklenerek ödenecektir.

Konuyla ilgili Adalet Bakanlığı tarafından Ayrıca bir de yazı yayınlandı. Yayınlanan yazı aşağıdadır.

adalet-bakanligi-resmi.jpg

Yayınlanan yazıda da ödenek istenecek olan kodlara kadar detaylar belirtilmiştir.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.