Okullar Ne Zaman Açılıyor 2024? Uyum Haftası Ne Zaman Olacak?

Okullar Ne Zaman Açılıyor 2024? Uyum Haftası Ne Zaman Olacak?
Okulların kapandığı gün, okullar ne zaman açılıyor 2024 sorusunun yanıtları araştırılmaya başlandı. Okul öncesi ve 1. sınıf öğrenciler için uyum haftası ne zaman olacak?

Okullar ne zaman açılıyor 2024 yılının tam da bugünlerinde yanıtı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Yaz tatili bugün itibari ile başlıyor. Tam 86 gün sürecek. Öğrenciler ve velileri, tıpkı tatilin ne zaman başlayacağını merak ettikleri gibi, ne zaman biteceğini de merak ediyorlar.

Okullar Ne Zaman Açılıyor 2024?

Milli Eğitim Bakanlığı, 2024 - 2025 eğitim öğretim yılı için detaylı çalışma takvimini paylaştı. Buna göre öğretmenler ve öğrenciler için yaz tatili 9 Eylül 2024 Pazartesi günü itibari ile sona erecek. 1. dönem bugün itibari ile başlayacak ve 17 Ocak 2025 Cuma gününe kadar da devam edecek.

Okul öncesi eğitim ve 1. sınıflar için uyum haftası ise Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan takvime göre 2 - 6 Eylül 2025 haftasında yapılacak. Yani küçük öğrenciler ve onların öğretmenleri için 2024 - 2025 eğitim öğretim yılı bir hafta erken başlamış olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.