Okullarda Etkinlik Haftasında Yoklama Alınır Mı? Bakan Tekin Etkinlik Haftasını Anlattı

Okullarda Etkinlik Haftasında Yoklama Alınır Mı? Bakan Tekin Etkinlik Haftasını Anlattı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 10 - 14 Haziran 2024 haftasına denk gelen okulun son haftasının etkinlik haftası olarak ilan edildiğini belirtti ve etkinlik haftasına dair çeşitli bilgiler paylaştı. Etkinlik haftasında yoklama alınır mı? İşte konuya dair merak edilen açıklamalar

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in, 2023 - 2024 eğitim öğretim yılının son haftasını etkinlik haftası olarak belirlemesinin ardından tüm öğrenciler ve velileri bu haftanın nasıl geçeceğini merak etmeye ve araştırmaya başladı. Bu konu Google arama motorunun trend konuları arasında da yer aldı ve herkes okulların erken kapanıp kapanmayacağını ve etkinlik haftasında yoklamanın alınıp alınmayacağını öğrenmek için araştırmalarına hız kazandırdı.

Okullarda Etkinlik Haftasında Yoklama Alınır Mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrencilerin, 2023 - 2024 eğitim öğretim yılının son haftasını etkinlikler haftası olarak geçireceklerini ve böylece daha verimli ve eğlenceli bir hafta geçireceklerini ifade etti. "Etkinlikler, 1. dönemin son haftasında yapılan etkinliklerin devamı niteliğinde olacak" diyen Bakan Tekin, bu sayede öğrencilere okulun sevdirilmesinin hedeflendiğini dile getirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı, okullarda 10 - 14 Haziran 2024 haftasında uygulanacak olan etkinlik haftasında yoklama alınıp alınmayacağı ile ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı. Ancak okul idarecilerinin inisiyatifi ile genellikle okulların son haftasında yoklama alınıyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.