ÖSYM'den Açıklama Geldi Mi? TYT Soruları Ne Zaman Yayınlanacak?

ÖSYM'den Açıklama Geldi Mi? TYT Soruları Ne Zaman Yayınlanacak?
YKS ile ilgili en çok merak edilen konular arasında TYT, AYT ve YDT soruları ne zaman yayınlanacak konusu yer alıyor. ÖSYM bu konuya yönelik bir açıklama yaptı mı?

Uzun süren tempolu bir çalışmanın sonrasında YKS'nin en önemli oturumu olarak değerlendirilen ve başvuruda bulunan adayların tamamının girmesinin zorunlu olduğu TYT tamamlandı. Adaylar şimdi netlerini ve puanlarını hesaplayarak yerleşebilecekleri yerler hakkında fikir üretmek adına TYT soruları ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtını araştırıyor.

TYT Soruları Ne Zaman Yayınlanacak?

ÖSYM tarafından, TYT soruları ve cevap anahtarının ne zaman yayınlanacağına dair resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak bu aşamada 2023 yılı TYT sorularının yayınlanma zamanı, adaylara fikir verebilir.

2023 yılında TYT soruları, AYT ve YDT'nin de sona ermesinin ardından yayınlanmıştı. TYT, AYT ve YDT soruları ve cevap anahtarı aynı anda yayınlanmıştı.

ÖSYM tarafından konuya yönelik bir açıklama yapılmış olmasa da YKS soruları ve cevap anahtarının 9 Haziran 2024 Pazar günü 19.00 sonrasında yayınlanacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.