Sene sonu için öğretmenlere önemli görevler verildi

Sene sonu için öğretmenlere önemli görevler verildi
Geçtiğimiz günlerde planlaması yapılan hatta milli eğitim müdürlükleri tarafından kurulan komisyonlarla okul müdürlerine verilen önemli talimatlar çerçevesinde öğretmenlere görevler verilmiştir. Peki bu görevler nelerdir? Detaylar haberimizde...

Hayat Boyu Öğrenme Haftası, Türkiye'de her yıl Haziran ayının ilk haftasında kutlanan bir etkinlik ve farkındalık haftasıdır. Bu hafta, Türkiye Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenir ve vatandaşları sürekli öğrenmeye teşvik etmeyi amaçlar.

İşte bu kapsamda okul yöneticilerine ve öğretmenlere Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlamaları kapsamında görevler verilmiştir.

Buna göre okullarda Hayat Boyu Öğrenme haftası etkinliklerle kutlanacak. Öğretmenlere yetenekleri doğrultusunda söz konusu haziran ayının ilk haftasında yürütülmesi amacıyla görevler verildi.

Hayat boyu öğrenme haftası kapsamında düzenlenen etkinlikler için okullar ayrıca bir rapor düzenleyecekler. Yapılan etkinlikler fotoğraflarla kayıt altına alınacak.

En büyük görev ve sorumluluk ise Halk Eğitim Müdürlüğü personeline verildi. Halk Eğitim Müdürlükleri yıl boyu düzenledileri etkinlikleri ve ortaya çıkan ürünleri geniş çaplı bir sergi ile tanıtacak.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.