Ücretli Öğretmen Maaş Rakamları Belli Oldu

Ücretli Öğretmen Maaş Rakamları Belli Oldu
Öğretmenlerin ücretli şekilde mesleğini icra edenlerin maaş rakamları belirdi işte konuya ilişkin detaylar.

9 Eylül'de başlayacak olan yeni eğitim yılında öğretmen açığı olan branşlarda milli eğitim müdürlükleri tarafından görevlendirilecek ücretli öğretmenler ders saati + ders saatinin yarısı formülü ile maaşlarını alacaklar.

Öğretim Yılında ders ücreti karşılığında görev yapacak ücretli öğretmenlerin maaşları belli oldu. 2024/2025 Eğitim Öğretim Yılında ücretli öğretmen maaşları açıklandı. 9 Eylül'de başlayacak olan eğitim yılı itibarıyla ders ücreti karşılığında görevlendirilecek öğretmenlerin aylık maaşları girdikleri ders saati ve bu ders saatinin yarısının eklenmesiyle hesaplanacak. Örneğin ayda 120 saat derse giren bir öğretmen ek olarak 60 saat daha eklenerek toplamda 150 saat üzerinden maaş alacak ve bu durumda ay sonunda 19.251 TL ek ders ücreti alacak. Bu uygulama öğretmen açığı bulunan branşlarda milli eğitim müdürlüklerince görevlendirilen ücretli öğretmenler için geçerli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.