Yaz Tatili Ne Zaman Başlıyor? Okullar Erken Mi Kapanacak?

Yaz Tatili Ne Zaman Başlıyor? Okullar Erken Mi Kapanacak?
Yaz tatili ne zaman başlıyor? Okulların ne zaman kapanacağı MEB takvimi ile birlikte belirlenmişti. Ancak Bakan Tekin tarafından yapılan bir açıklama akıl karıştırdı. Okullar erken mi kapanacak?

Yaz tatili ne zaman başlıyor? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından yapılan bir açıklama, kendisine sosyal medyada önemli bir yer tuttu. Buna göre okulların erken kapanacağı bilgisi kulaktan kulağa dolaştı. MEB takvimine göre ikinci dönem 5 Şubat 2024 Pazartesi günü başladı. Ve ikinci ara tatilin de tamamlanmasının sonrasında artık 2023 - 2024 eğitim öğretim yılının sonlarına yaklaşıyoruz.

Yaz Tatili Ne Zaman Başlıyor?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yapmış olduğu açıklamada, öğrencilerin yaz tatiline bir hafta erken başlayacağını söyledi. Ancak bu, okulların bir hafta erken kapanacağı anlamına gelen bir açıklama değildi.

Bakan Tekin, okulun son haftasının etkinlik haftası olacağını, öğrencilerin ders yapmayacaklarını ve böylece onlara okulun sevdirilmesinin amaçlandığını dile getirdi.

Yani MEB takviminde herhangi bir değişiklik söz konusu değil. Okullar 14 Haziran 2024 Cuma günü, öğrencilere karnelerinin dağıtılması ile kapanacak. Yaz tatili, 15 Haziran 2024 Cumartesi günü, Kurban Bayramı arifesi ile birlikte başlamış olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

1 Yorum