Yaz tatilinde öğrencilere ücretsiz resim ve enstrüman kursu verilecek

Yaz tatilinde öğrencilere ücretsiz resim ve enstrüman kursu verilecek
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaz tatilinde öğrencilere kurs verilmesi yönünde destekleme ve yetiştirme kursları kılavuzu yayınlandı. Öğrencilerin yaz boyu eğlenirken öğrenebilecekleri kurslar yaz tatilinde faaliyet gösterecek. Söz konusu kurslarla ilgili detaylar haberimizde.

Milli Eğitim Bakanlığı yaz tatilinde öğrencilerin yararlanmaları için 2. sınıftan 12. sınıfa kadar çeşitli derslerde kurslar yapılacağını açıkladı. Söz konusu dersler bilişim teknolojileri, müzik, beden eğitimi ve görsel sanatlardır.

Öğrencilerin kurs başvuruları 3 ve 12 Haziran tarihleri arasında alınacaktır.
Kurslar kurs merkezi olarak kabul edilen okullarda düzenlenecektir. Söz konusu kurslar 1 Temmuz ile 29 Ağustos tarihleri arasında faaliyet gösterecektir. Kursların alt dalları öğretmenler ve öğrenciler tarafından belirlenecektir.

Örnek olarak verecek olursak Müzik dersinde enstrüman eğitimi de verilebilir genel müzik eğitimi de verilebilir. Beden eğitimi kursunda öğrencilere futbol dersi de verilebilir genel beden eğitimi dersi de işlenebilir. Öğrencilerin Yaz Boyu ücretsiz olarak yararlanacağı kurslar için öğretmen başvuruları da 3-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.