YKS Sınav Giriş Yerleri Açıklandı Mı? ÖSYM Sınav Giriş Belgesini Erken Mi Yayınladı?

YKS Sınav Giriş Yerleri Açıklandı Mı? ÖSYM Sınav Giriş Belgesini Erken Mi Yayınladı?
YKS sınav giriş yerleri açıklandı mı? 8 - 9 Haziran 2024 tarihleri arasında pek çok aday üniversite sınavı olarak bilinen ve hayatını şekillendireceği sınavlara girecek. 3 oturum halinde yapılacak olan YKS sınav giriş belgesi erken mi yayınlandı?

YKS sınav giriş yerleri açıklandı mı? Üniversite sınavı olarak da bilinen YKS'ye bir aydan az zaman kaldı. Adaylar hala yoğun tempo ile çalışmaya devam ediyorlar. Bir yandan da sınav giriş belgesi sorgulaması yapıyorlar. YKS sabahı sınava geç kalması dolayısı ile alınmayan pek çok adayın yaşadığı sorunu yaşamak istemeyen ve bu nedenle sınav öncesi, sınava gireceği okulu, salonu, sırayı görmek isteyen aday sayısı oldukça fazla.

YKS Sınav Giriş Yerleri Açıklandı mı?

YKS sınav giriş yerleri açıklandı mı? Hayır! YKS sınav giriş yerleri, adayların fotoğraflı kimlik bilgilerinin de yer alacağı sınav giriş belgesi üzerinde yazacak. Adayın sınava gireceği okul, okulun açık adresi, salon ve sıra numarasının yer alacağı sınav giriş belgesi muhtemelen 30 - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında, ÖSYM AİS sayfası üzerinden açıklanacak.

Adaylar ÖSYM AİS sayfasına T.C. kimlik numaraları ve AİS şifresi ile giriş yaparak sınav giriş belgesini indirebilecekler.

8 - 9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak olan YKS sırasında, sınav giriş belgesinin mutlaka adayların yanında bulunması gerekecek. Aksi halde geç kalmaları halinde yaşayabilecekleri sınava alınmama problemini yaşamaları söz konusu olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.