YKS'de Kalem Silgi Verilecek Mi 2024? Su Ve Saat YKS'ye Alınacak Mı?

YKS'de Kalem Silgi Verilecek Mi 2024? Su Ve Saat YKS'ye Alınacak Mı?
ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre YKS'de kalem silgi verilecek mi 2024 yılında adaylara başka neler dağıtılacak? Adaylar sınava su ve saatle YKS'ye girebilecekler mi?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı YKS, 8 - 9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak. Adayların sınava girerken mutlaka yanlarında bulundurmaları gereken belgeler ve kesinlikle bulundurmamaları gereken eşyalar var. ÖSYM tarafından açıklanan bu bilgiler çok önemli. Dikkate almayan adaylar ya sınava alınmayacak ya da sınavları geçersiz sayılacak. En çok merak edilen konulardan biri de şu: 2024 yılında YKS'de kalem silgi verilecek mi?

YKS'de Kalem Silgi Verilecek Mi 2024?

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre, YKS'ye girecek adaylara kalem, silgi, kalemtıraş, peçete ve şeker dağıtımı yapılacak. Bu nedenle öğrencilerin yanlarında getirecekleri kalem, silgi, kalemtıraş, şeker ve peçeteler sınava alınmayacak.

Bununla birlikte, adayların YKS'ye, üzerinde etiket bulunmayan şeffat pet şişe içerisinde su getirmelerine izin verilecek. ÖSYM tarafından öğrencilere su dağıtımı yapılmayacak.

Dikkat çeken bir diğer detay da adayların YKS'ye saatle giremeyecek olmaları. ÖSYM tarafından her sınıfa en az bir adet duvar saati asılacak. Bu nedenle adayların yanlarında saat bulundurmamaları onlar için herhangi bir problem teşkil etmeyecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.