Ayda 5.500 TL ödeyerek 70.000 TL toplu para almak mümkün mü? 3 ay vadeli ihtiyaç kredisine nasıl başvurulur?

Ayda 5.500 TL ödeyerek 70.000 TL toplu para almak mümkün mü? 3 ay vadeli ihtiyaç kredisine nasıl başvurulur?
 Yazar / Alanya Medya
Bankaların sunmuş olduğu kredi kampanyaları ev, eşya mobilyasından Züccaciye alışverişine, sağlık harcamasından eğitim sektörüne kadar her alanda oluşan nakit ihtiyacını gideriyor. 70 bin TL Kredi alabilmek için ne yapmak gerekiyor? İşte detaylar

Akbank'ın Temmuz ayına özel sunduğu düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. Başvuru dönemi boyunca her hak sahibi sunulan bu destekten 24 ay vade ile faydalanacak. Peki bu krediden kimler yararlanacak?

Düzenli maaş müşterileri ile bankada emekli hesabı bulunan müşteriler Akbank'ın sunduğu bu tekliften 3 ay erteleme fırsatı ile yararlanacak. Kredi notu yüksek olanlar, düzenli ödemelerini yapanlar yıl içinde indirimli alışveriş tekliflerine ek olarak toplu para desteğinden de faydalanacak.

70.000 TL İhtiyaç Kredisi Nasıl Alınır?

Akbank mobil uygulamasına gelerek kredi başvuru adımlarını takip edenler karlı çıkacak. İsteyenler müşteri hizmetleri hattını arayarak yönlendirmeleri takip edebilir ve sonuçta kredi başvurusunu tamamlayabilir.

Bankanın ön incelemesi sonrası onay aşaması başlayacak. Ardından aylık esnek geri ödeme fırsat sunan kredi otomatik olarak hesaba yatacak.

70.000 TL ihtiyaç kredisinin geri ödeme tablosu:

  • Kredi tutarı: 70 bin TL

  • Kredi vadesi: 24 ay

  • Kredi faiz oranı: %4,57

  • Kredi aylık taksit tutarı: 5.477,16 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.