1468 yeni iş başı personeli İŞKUR-Sağlık Bakanlığında işe alınacak

1468 yeni iş başı personeli İŞKUR-Sağlık Bakanlığında işe alınacak
İŞKUR Sağlık Bakanlığı liderliği sayesinde tam bin dört yüz atmış sekiz kişinin yeni işi olacak bu kişiler yeni ekmek kapısına sahip olacak işte işe alımla ilgili genel özel şartların detayları.

T.C. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü 2022 yılı Eski Hükümlü/TMY statüsünde sürekli işçi (temizlik görevlisi) yedek alımı için yeni bir duyuru yayınladı.

Bu duyuru 12 Ocak 2023'te noter huzurunda yapılan kura çekimi sonucunda belirlenen 1.468 yedek kadro için geçerlidir.

Atamaya esas belgeler 31 Temmuz 2024 tarihine kadar il sağlık müdürlüklerince şahsen teslim edilecektir; posta kargo veya kurye ile başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvurular için gerekli belgeler arasında Açıktan Atama Başvuru Formu askerlik durum belgesi sağlık raporu adli sicil kaydı eski hükümlü belgesi mal bildirimi formu öğrenim belgesi ve Sosyal Güvenlik Kayıt Belgesi yer almaktadır.

Adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir. Detaylı bilgi ve başvuru süreci için Sağlık Bakanlığı'nın resmi internet sitesi ziyaret edilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.