Sağlık Bakanlığı İl Dışı Tayin Başvuruları Ve Kura Çekimi 2024 Ne Zaman?

Sağlık Bakanlığı İl Dışı Tayin Başvuruları Ve Kura Çekimi 2024 Ne Zaman?
Sağlık Bakanlığı, il dışı tayin 2024 başvurularını ne zaman almaya başlayacak? Kura çekimi ne zaman yapılacak? Tercih kılavuzu yayınlandı mı? Süreç nasıl işleyecek?

2024 yılında Sağlık Bakanlığı il dışı tayin süreci ne zaman başlayacak? Başvurular ne zaman yapılacak? kura çekilişi ne zaman olacak? Sonuçlar ne zaman ve nereden yayımlanacak? İsteğe bağlı olarak bulunduğu şehri değiştirmek isteyen sağlık çalışalarının gündeminde, Haziran ayının gelmesi ile birlikte bu sorular yer almaya başladı.

Sağlık Bakanlığı İl Dışı Tayin 2024 Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

Sağlık Bakanlığı, il dışı tayin 2024 takvimini henüz açıklamadı. Ancak süreç şu şekilde işleyecek:

• yhgm.saglik.gov.tr adresi üzerinden branşlar ve kontenjanlar dahil olmak üzere tercih kılavuzu yayınlanacak.

• Adaylar bu kılavuza göre tercihlerini yapacaklar.

• Son olarak kura çekimi yapılacak.

Sağlık Bakanlığı İl Dışı Tayin Kura Çekimi Ne Zaman Yapılacak?

Tercihlerin yapılmasının ardından kura çekimi, Sağlık Bakanlığı YouTube sayfası üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Sonuçlar ise yhgm.saglik.gov.tr adresine aynı gün yansıyacak. Ancak tüm bunların ne zaman yapılacağına dair bir tarih henüz belirlenmiş değil.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.