Sağlık ocakları Hastaneler Ne zaman İş başı yapacak

Sağlık ocakları Hastaneler Ne zaman İş başı yapacak
Kurban Bayramı tatili devam ederken pek çok kurum hizmet vermiyor. Vatandaşlar sağlık ocakları ve hastanelerin yeniden ne zaman hizmete başlayacağını merak ediyor.

Kurban Bayramı tatili nedeniyle sağlık ocakları ve hastaneler tatil süresince hizmet vermeyecek. Bayram 16-19 Haziran tarihleri arasında kutlanacak ve bu süre zarfında hastanelerin sadece acil servisleri açık olacak poliklinik hizmetleri ise yapılmayacak.

Kamu sağlık çalışanları 15-23 Haziran arasında izinli olacak ve sağlık kurumları 24’ünden itibaren normal işleyişine dönecek. Bayram boyunca 16-19 Haziran tarihleri arasında hastanelerin acil servisleri hizmet verecek ancak poliklinik hizmetleri yapılmayacak.

Kamudaki sağlık çalışanları ise 15 Haziran Cumartesi ile 23 Haziran Pazar günleri arasında izinli olacak ve sağlık kurumları 24 Haziran'da işbaşı yapacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.