1200 Lira tutar biçti Bakın sonra ne oldu

1200 Lira tutar biçti Bakın sonra ne oldu
O turizm beldesinde o konaklama ortamında bir personelin vurdum duymazsa kendince fiyat biçmesi sonuçları dönülmez bir yola soktu işte detaylar.

Turizm denince akla gelen ülkeler sıralamasında epey üstlerdeyizdir ancak bazı şeyler vardır ve geri dönülmez sonuçlara sebebiyet verebilir kimi zaman yeni giren bir eleman tecrübesiz biri bile bunu yapabilir işte o tarz durumlardan biri işte detaylar.

Aslında turist her zaman bir işletmenin velinimetidir ve buna göre davranıp ona göre de bir hizmet biçmek daha etkili olacaktır ancak bazı anlarda ya bir tecrübesiz personel ya da görevi kötüye kullanacak biri istenmeyen sonuçlar doğuracak olaylara sebebiyet verebilir.

Antalya'da Konyaaltı sahilinde bir turiste 2 bardak nar suyunu 1200 TL'ye satan işletme sosyal medyada büyük tepki topladı.

Olayın büyümesi üzerine zabıta ve polis müdahale etti işletme paranın 1000 TL'sini iade etti ve standı kaldırıldı.

İşletme olaya sebep olan yeni işe başlayan personelin işine son verildiğini açıkladı.

Bu olay Antalya'da turizm sektöründe fiyatlandırma ve müşteri memnuniyeti konularında önemli tartışmalar başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.