1758 kişilik turist kafilesi gemiyle Alanya'ya giriş yaptı

1758 kişilik turist kafilesi gemiyle Alanya'ya giriş yaptı
Alanya turizm sektörünün öncülerinden olmaya devam ediyor ve yeni gemiyle gelen 1758 kişilik turist kafilesi de Alanya'nın turizmdeki etkisini ortaya koymaktadır. İşte ayrıntılar.

Bahama bandıralı ve 265 metre uzunluğundaki 'Marella Discovery' kruvaziyeri Kıbrıs'tan yola çıkarak Alanya Limanı'na geldi. Çoğunluğu İngiliz 1758 turist ve 743 personel taşıyan gemi sabah limana demirledi. Gümrük işlemleri sonrası turistler ilçe merkezine dağıldı. Gemi saat 17.00'da Rodos'a gitmek üzere yola çıkacak.

Alanya'ya 265 metre uzunluğundaki Marella Discovery Kıbrıs'tan yola çıkarak çoğunluğu İngiliz olan 1758 turist ve 743 personel ile Alanya Limanı'na demirledi. Gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından turistler ilçe merkezine dağıldı. Kruvaziyer saat 17.00'de Rodos'a gitmek üzere ayrılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

1 Yorum