40 Yıllık Sorunda Sona Gelindi Antalya

40 Yıllık Sorunda Sona Gelindi Antalya
Antalya da o sorununun başladığından bu yana tam kırk yıl aradan geçti ve işte nihayeti sonuçlanmanın eşiğinde olduğu bilgisi verildi işte detaylar.

Antalya Manavgat’ta uzun süredir çözülemeyen 40 yıllık yol sorunu Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından nihayet çözüme kavuşturuldu.

Manavgat ilçesinin Çavuşköy Halitağalar ve Namaras mahallelerini birbirine bağlayan grup yolu zaman içinde bozulduğu için vatandaşlar tarafından sıkıntı yaşanıyordu.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bu yolun altyapısını güçlendirerek deforme olan bölgeleri söküp yerine sathi asfalt kaplama yaptı.

Çalışmalar sonucunda yol daha güvenli ve konforlu bir hale getirildi kabul edilebilir güzellikte bir çalışma sonucu memnun edecek iş güzelliği oluştu.

Vatandaşlar yolun asfaltlanmasıyla ulaşımın rahatlamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Bu çalışmayla birlikte bölgenin 40 yıllık yol sorunu tarih oldu ve kırsalda yaşam kalitesi arttı tarihe kapak atmış bu yerle ilgili artık yerli halk da turistte memnun olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.