ABB O İlçeye Yeni Yol Yapacak Duyuru Geldi ANTALYA

ABB O İlçeye Yeni Yol Yapacak Duyuru Geldi ANTALYA
Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni duyuru ile o ilçeye yeni bir yol yapılacağını bildirmiştir. Bu yapılacak yeni yolla turizm turist turizmci herkes kazanmış olacak en çok da bu ilçe kazanacak ve turizme bir güzel kapı daha açılmış olacaktır.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya'nın altyapısını güçlendirme hedefi doğrultusunda önemli yatırımlar yapmaktadır.

Nisan 2019'dan bu yana yapılan 1 milyar 132 bin 773 TL'lik yatırımlar, içme suyu, kanalizasyon ve atık su arıtma altyapısında önemli gelişmeler sağlamıştır.

İçme suyu altyapısında modernizasyon çalışmaları yapılmış, yeni şebekeler inşa edilerek mevcut hatlar güçlendirilmiştir.

Kanalizasyon sisteminin iyileştirilmesi ve atık su arıtma tesislerinin modernizasyonu sayesinde çevre dostu süreçler uygulanmış, arıtılmış atık suyun geri dönüşümü mümkün kılınmıştır.

Bu yatırımlar, Alanya'nın sürdürülebilir altyapısını oluşturmak ve yaşam kalitesini artırmak adına büyük önem taşımaktadır.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bu projeleri, Alanya'nın gelecekteki gelişimine sağlam bir zemin oluşturmayı ve kent sakinlerine daha kaliteli bir yaşam sunmayı hedeflemektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.