AEDAŞ 12-13 Ağustos Alanya elektrik kesintisi! İlçe İlçe Elektrik Kesintisi Sorgula!

AEDAŞ 12-13 Ağustos Alanya elektrik kesintisi! İlçe İlçe Elektrik Kesintisi Sorgula!
 Yazar / Alanya Medya
Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayanlar sorguluyor. 12 Ağustos Pazartesi günü hangi bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak? Antalya'da güncel elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve sorgulama ekranı

AEDAŞ Antalya, Muratpaşa, Kepez ve Alanya'nın listede olduğu bölgelerde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. 13 Ağustos Pazartesi günü meydana gelecek olan kesinti Alanya'nın farklı semtlerinden hissedilecek.

Bazı mahallelerde tüm gün sürecek bazılarında ise belirli saat aralığında kesinti yaşanacak ve yeniden verilecek. 13 Ağustos Pazartesi günü elektrik kesintisi hangi bölgelerde daha yoğun yaşanacak ve kaç saat sürecek?

Antalya elektrik kesintisi sorgulama işlemleri için AEDAŞ resmi internet sitesi üzerinden görüntüleme yapabilirsiniz. Ayrıca elektrik arıza ve kesinti listesinin paylaşılmış olduğu bölgeler detaylı görüntülendikten sonra saatler konusunda bilgi almak isteyenler AEDAŞ elektrik arıza hattını arayarak detaylı bilgi alabilir.

12 Ağustos Pazartesi Alanya AEDAŞ elektrik kesintisi sorgulama

Antalya Alanya 12 Ağustos Pazartesi elektrik kesintisi saatleri

Kesinti sebebi yatırım çalışması 12 Ağustos Pazartesi saat 09:00 ile 16.00 arası Antalya Alanya Merkez Okurcalar Cadde bölgesinde iş sağlığı ve güvenliği gözetilerek yatırım çalışması sebebiyle elektrik kesintisi yapılacak.

Kesinti sebebi yatırım çalışması 12 Ağustos Pazartesi saat 09.00 ile 16:00 arası Antalya Alanya Merkez Oba bölgesi iş sağlığı ve güvenliği gözetilerek yatırım çalışması sebebiyle elektrik kesintisi yapılacak.

Kesinti sebebi yatırım çalışması 12 Ağustos Pazartesi saat 09:00 ile 12:00 arası Antalya Alanya Merkez Gözübüyük Mahallesi bölgelerinde iş sağlığı ve güvenliği gözetilerek yatırım çalışması sebebiyle elektrik kesintisi yapılacak

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.