AEDAŞ Alanya 15 Ağustos Elektrik Kesintisi! Mahalle ve Cadde sorgula!

AEDAŞ Alanya 15 Ağustos Elektrik Kesintisi! Mahalle ve Cadde sorgula!
 Yazar / Alanya Medya
15 Ağustos Perşembe günü Alanya'da elektrik kesintisi hangi mahalle ve caddelerde gerçekleşecek? Akdeniz Elektrik Dağıtım şirketinin güncel olarak paylaştığı işte o liste

Antalya Alanya, Döşemealtı, Finike, Kaş, Aksu, Akseki, Kepez, Konyaaltı, Serik, Muratpaşa, Kumluca mevkilerinde 15 Ağustos Perşembe günü elektrik kesintisi yaşanacak. Bu bölgelerde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları doğrultusunda kesinti yapılacak cadde sokaklar ile kesinti saatleri de araştırılıyor.

Alanya'da yaşayanların merak ettiği soru Akdeniz Elektrik Dağıtım şirketinin elektrik kesintisi sorgulama ekranından görüntülenebilir. Bu gün içinde Alanya'da Merkez Kargıcak ile Merkez Gözübüyük mevkilerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

Elektrik kesintisi sebebi ve ne zaman geleceğine dair bilgi almak isteyenler için resmi site üzerinden paylaşım yapıldı. Alanya'da yaşayanlar araştırıyor.

15 Ağustos Perşembe Günü Hangi Mevkilerde Kesinti Yapılacak?

15 Ağustos Perşembe saat 09:00 ile 13:00 arasında Antalya Alanya Merkez Kargıcak Dalkılıçlı Mahallesi'nde Deplase çalışması nedeniyle iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerine dikkat edilerek elektrik kesintisi yapılacaktır.

15 Ağustos Perşembe günü saat 09.30 ile 16.30 arasında yatırım çalışması sebebiyle Antalya Merkez Gözübüyük mevkiinde iş sağlığı ve güvenliği kuralları gözetilerek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.