Afrika'dan Sıcak Hava Dalgası Geliyor! Antalya'da Sıcaklıklar 40 Dereceyi Aşacak!

Afrika'dan Sıcak Hava Dalgası Geliyor! Antalya'da Sıcaklıklar 40 Dereceyi Aşacak!
Antalya'da Afrika'dan gelen sıcak hava dalgası etkili olacak. Hava sıcaklıkları kaç dereceye çıkacak? Sıcaklıklar kendini ne zaman hissettirmeye başlayacak?

Alanya - Antalya başta olmak üzere, Akdeniz bölgesini kasıp kavuran sıcak hava dalgası hafta sonu ile birlikte biraz hafifleyecek. Ancak Meteoroloji Uzmanı Gökhan Günerler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Afrika'dan gelecek sıcak hava dalgasının haberini verdi.

Afrika'dan Sıcak Hava Dalgası Geliyor!

Meteoroloji Uzmanı Gökhan Günerler, Afrika'dan gelen sıcak hava dalgasına dikkat çektiği sosyal medya paylaşımında Salı'dan Cuma'ya, başta Alanya - Antalya ve sonrasında tüm Akdeniz ve Ege bölgelerini etkisi altına alacak sıcak hava dalgası ile birlikte hava sıcaklıklarının 40 dereceye ulaşacağını belirtti.

Aydın, İzmir, Muğla, Hatay, Osmaniye, Adana ve Mersin'i de etkileyecek olan sıcak havalar için vatandaşları uyaran Günerler, sıcaklıkların 40 dereceyi rahatlıkla aşabileceğini, vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.