Ah Alanya Ah bunları sen hiç hak etmedin

Ah Alanya Ah bunları sen hiç hak etmedin
Şehri güzel Alanya turizmin gözdesi Alanya bir kontrol yapıldı ve sen aslında eşsiz bir yöre güzel bir yer olarak bunları hiç hak etmedin işte detaylar.

Alanya da malesef o yapılan denetimler sonrasında kesinlikle içler acısı durumlarla karşılaşıldı ve oysa burası güzel cennet gibi bir turizm şehri olmasına karşın yaşananları Alanya hiç ama hiç hak etmedi işte detaylar.

Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, turizm sezonunun başlamasıyla birlikte gıda ve hijyen denetimlerine hız vererek, yılbaşından bu yana 3 bin 950 denetim gerçekleştirdi.

Bu süreçte gıda tüketim yerleri, üretim yerleri, oteller, restoranlar ve marketler gibi birçok işletmeyi kontrol eden ekipler, 38 işletmeye toplamda 710 bin TL ceza kesti.

Denetimler sırasında 320 gıda ve 70 alkol numunesi alınarak laboratuvara gönderildi ve ürünlerin bandrolleri ile faturaları kontrol edildi.

İlçe Tarım Müdürü Mehmet Rüzgar, ALO 170 ihbar hattına gelen 140 şikayetin incelenip harekete geçildiğini ve denetimlerin ülke genelindeki otellere ve işletmelere eş zamanlı olarak devam ettiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.