Alanya 1 aydır boşa harcanan Milli Servet aslında

Alanya 1 aydır boşa harcanan Milli Servet aslında
Turizm denince akla ilk gelen yer alan Alanya da son günlerde farklı durumlar hakim ve öylesine farklı ki yaklaşık 1 aydır da bir şey harcanıyor fakat öyle boşa harcanıyor ki adeta Milli Servet boşa harcanıyor işte detaylar.

Turizmin göz bebeği son günlerde bambaşka bir sorunla çalkalanıyor ve bu olaya turistler de karışık fotoğraf makinelerini ellerine alıp olayın görüntülerini çekerek ilgili mercilerin görebileceği şekilde sosyal medyadan duyuru yapmaya başladıklarını söylemek gerek işte olayın diğer yüzü ve detayları.

Alanya'nın Saray Mahallesi Oral Caddesi'nde yaklaşık bir aydır yer altından sızan su su kıtlığı yaşanan bir dönemde boş yere akıyor ve bu durum bölge sakinlerini kızdırıyor. Defalarca ASAT'a ihbarda bulunmalarına rağmen sorunun çözülmediğini belirten vatandaşlar yetkililerin umursamaz davrandığını söylüyor. Turistlerin bu durumu fotoğraflayıp sosyal medyada paylaşması ise bölgenin turizmine zarar veriyor. Vatandaşlar yetkililerden sorunun bir an önce çözülmesini talep ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.