Alanya 19 Mayıs Kutlama Programı

Alanya 19 Mayıs Kutlama Programı
Alanya 19 Mayıs kutlama programı hakkında araştırma içerisinde olan gençler, hangi sanatçı ya da grubun konseri olduğunu, Fener Alayı'nın saat kaçta ve nereden başlayacağı gibi detayları araştırıyor. Akşam ücretsiz Konser var. Gençler bu habere bayılacak!

Alanya 19 Mayıs kutlama programı, 19 Mayıs 2024 Pazar Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Alanya'da bulunan ya da Alanya'ya yakın olan ve cazip bir program olursa gidebilecek tüm takipçilerimiz tarafından merakla araştırılıyor.

Alanya 19 Mayıs Kutlama Programı

Alanya 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı kutlama programı şu şekilde olacak:

• 19.30'da Atatürk Anıtı önünde buluşma

• 20.00'da Fener Alayı hareket

• 21.00 Yüzyüzeyken Konuşuruz konseri

Alanya'da düzenlenecek olan Yüzyüzeyken Konuşuruz konserine, Fener Alayı'na katılmadan gidip, önlerden yer kapmak isteyenler, konserin nerede yapılacağını araştırıyor.

Alanya 19 Mayıs kutlama programı kapsamında Yüzyüzeyken Konuşuruz konser yeri: Belediye Sarayı arkası. Konser ücretsizdir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.