Alanya Antalya sürücü belgesinde yeni dönem O yaştakiler Dikkat

Alanya Antalya sürücü belgesinde yeni dönem O yaştakiler Dikkat
Alanya-Antalya için sürücü belgelerinde önemli gelişmeler yaşandı yeni dönemden söz ediliyor işte detaylar. Alanya Antalya sürücü belgesinde yeni dönem O yaştakiler Dikkat.

Sürücü belgelerinde belli başlı detaylar belirdi. Antalya ve Alanya'da belirli bir yaşın üzerindeki sürücülerin artık araç kullanamayacaklarına dair yeni bir düzenleme yürürlüğe girdi.

Alanya Antalya sürücü belgesinde yeni dönem O yaştakiler Dikkat. Özellikle Alanya Antalya yeni düzenlemeye dikkat etmeli. Bu düzenleme Türkiye genelinde uygulanacak ve özellikle üst yaş sınırını aşan sürücüleri etkileyecek.

Düzenlemenin son derece önemli olduğu belirtilmektedir. Ticari taşıma faaliyetlerinde görev alacak şoförlerin belirli yeterlilik belgelerine sahip olmaları gerekecek.

Büyük otobüs şoförleri en az 26 yaşında olmalı ve 66 yaşını geçmemelidir. 65 yaşını dolduranlar için her 3 yılda bir 80 yaşını dolduranlar için ise her 2 yılda bir ehliyet yenileme zorunluluğu getirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.