Alanya-Antalya vazgeçilmezimiz Elektriğe Zam

Alanya-Antalya vazgeçilmezimiz Elektriğe Zam
Hayatımızın vazgeçilmezi elektrik her alanda kullandığımız bir hizmettir ve Antalya-Alanya da elektrik için zam söz konusu işte detaylar.

Antalya ve Alanya'da sıcak yaz aylarında klima kullanımının artmasıyla elektrik faturalarının yükseleceği belirtildi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) 1 Temmuz'dan itibaren elektrik tarifelerine yüzde 38'e varan zam yaptı. Yapılan açıklamada enerji üretim maliyetlerindeki artış nedeniyle mesken aboneleri için yüzde 38 tarımsal faaliyetler için yüzde 30 artış yapıldı.

Kamu ve özel hizmetler sektörünün düşük kademesi için yüzde 38 ve yüksek kademesi için yüzde 20 oranında fiyat artışı uygulandığı ifade edildi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) 1 Temmuz'dan itibaren mesken dahil elektrik tarifelerine yüzde 38'e varan zam yaptı.

EPDK enerji üretim maliyetlerindeki artış nedeniyle mesken abone grubu için yüzde 38 tarımsal faaliyetler abone grubu için yüzde 30 kamu ve özel hizmetler sektörü içinde zammı uygun görmüştür.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.