Alanya Artık Güneşle Buluşuyor İŞTE Ayrıntılar

Alanya Artık Güneşle Buluşuyor İŞTE Ayrıntılar
İşte o proje nihayetinde tanıtıldı ve Alanya artık güneşle buluşması çok kısa süre içinde olacaktır işte detaylar.

Geçtiğimiz yıl Alanya’da hizmet vermeye başlayan NKA Solar Yenilenebilir Enerji Sistemleri güneş enerjisinden elektrik üretme misyonuyla doğayı ve vatandaşların cebini korumayı hedefliyor.

NKA Solar 12 yıl garanti ve 25 yıl verim garantisi sunduğu projeleriyle büyük beğeni topladı.

Firma sahibi Nusret Kasapoğlu Gazipaşa’da başladıkları bu serüvende bölgenin en büyük sulama motorlarını güneş panellerine bağlayarak çiftçilerin elektrik maliyetlerini düşürmeyi amaçladıklarını belirtti. Alanya’da ise tarım yerine turizme odaklanan projelerle otel villa ve müstakil ev çatılarına güneş panelleri kurduklarını ve vatandaşları yüksek elektrik maliyetlerinden kurtarmak için çalıştıklarını ifade etti. Türkiye ve Avrupa’nın en büyük panel üreticisi CW Enerji’nin yetkili bayisi olduklarını ve bu sayede sürekli güncel bilgiye erişebildiklerini söyledi. Devletin yeni yasalarla süreci kolaylaştırmaya çalıştığını ancak prosedürlerin hala zorlu olduğunu belirten Kasapoğlu vatandaşlar adına TEDAŞ işlemlerini de yürüttüklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.