ALANYA artık halkı bırak Turist dile geldi tepki gösterdi

ALANYA artık halkı bırak Turist dile geldi tepki gösterdi
Türkiye de en güzel turizm beldelerinden ALANYA son günlerde yaptığı hizmetlerden tat alamıyor hizmetten tat alsa çevresel faktörler bu tadın kaçmasına neden olabiliyor işte gelin hep birlikte o ayrıntılara bakalım işte detaylar.

Alanya halkı safari kazaları ve safari araçlarının kurallara uymaması konusundaki artan endişelerini dile getiriyor.

Özellikle aşırı hız ve su tabancalarıyla tehlikeli manevralar yapan safari araçları kazalara davetiye çıkarıyor.

TGA Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin sosyal medyada yaptığı paylaşımda safari araçlarının yaptığı tehlikeli hareketlerin turistler ve diğer sürücüler için risk oluşturduğunu belirtti.

Cimrin su tabancalarının kaldırılmasının kaza riskini azaltacağını savundu.

Vatandaşlar safari kültürünün doğaçlama geliştiğini ve eğitim eksikliğinin bu sorunlara yol açtığını vurguladı.

Turistlerin otobüslerle belirli bölgelere taşınması gerektiğini ve safari araçlarına transfer edilerek daha güvenli bir tur düzeni sağlanabileceğini belirttiler.

TÜRSAB Başkanı Kerim Yılmaz ise hata yapan sürücülerin ihbar edildiğinde gerekli işlemlerin yapıldığını ve denetimlerin sıkı bir şekilde sürdüğünü açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.