ALANYA artık Otobüsler için o kartlar kullanılacak

ALANYA artık Otobüsler için o kartlar kullanılacak
Alanya'da ve Türkiye genelinde toplu taşıma sisteminde artık Türkiye Kart uygulaması başladı. Bu kartla her şehirde otobüslere kolayca binebilirsiniz. Belediyeler tarafından satılan kartları almak zorunda değilsiniz.

Alanya'da ve Türkiye genelinde toplu taşımada Türkiye Kart uygulamasına geçildi. Bu kart ile hangi şehirde olursanız olun otobüslere kolayca binebilirsiniz. Belediyeler tarafından satılan kartlardan almak zorunlu değil. Türkiye Kart Projesi, şehirlerarası yolculuklar için geliştirildi ve kısa sürede büyük ilgi gördü. Tüm şehirlerde kullanıma açılması kararlaştırıldı.

Vatandaşlar tek kart ile tüm şehirlerde toplu taşıma araçlarını kullanabilecek. Kart yükleme ve bilet alma işlemleri için harcanan zaman azalacak. Türkiye Kart, karekod ve cep telefonu ile ödeme sistemlerini destekleyecek. Bu yıl içerisinde yaygınlaştırılması ve aktif kartların yerini alması hedefleniyor. İsteyenler PTT şubelerinden Türkiye Kart alabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.